Producte

Aigua de Salenys - 0,33L
SALENYS0.33l
Aigua de Salenys - 1L
SALENYS1l
Aigua de Salenys - 0,5L
SALENYS0.5l

Aigua Mineral Natural amb Gas Carbònica Natural Salenys

 • Producte de qualitat alta, amb una rica història des de 1823.
 • L'aigua de la font del Salenys és naturalment carbonatada. L'embotellament es fa de manera que el nivell de carbonatació sempre coincideix amb el de la font.
 • El gas de la nostra aigua embotellada roman intacte atès que és carbonatada des la font. La nostra font és de seixanta metres de profunditat i conté aigua fresca i freda. A causa d'això, Salenys té un sabor únic molt suau.
 • Salenys és una font natural de minerals que són essencials per mantenir el cos sa. És una aigua amb una alta mineralització.
 • Salenys ofereix aigua amb gas natural en 3 mides diferents i només en ampolles de vidre, que són reciclables i lliures de productes químics nocius com el BPA.
 • A causa de la seva composició química única i dels seus efectes beneficiosos, l'aigua va ser declarada com a mineromedicinal per la R.O. de 23 de juliol de 1947. En molts casos el producte serveix com a substitut natural dels medicaments.
 • L'extracció es troba en els boscos silvestres de la Costa Brava, on es minimitza la contaminació atmosfèrica, ja que l'entorn és ideal per a la producció i l'embotellat.
 • Salenys ofereix un producte 100 % natural, sense interferències químiques durant la filtració.
 • Salenys s'adiu perfectament amb el menjar i és un substitut de les begudes gasoses. Normalitza la digestió i també és recomanat pels nutricionistes.

HISTÒRIA

HISTÒRIA

Des de l'antiguitat, moltes civilitzacions estaven interessades en fonts d'aigua natural riques en minerals, i especialment en aquelles que contenien diòxid de carboni. Aquest tipus d'aigua mineral rara era molt famosa, i va proporcionar als usuaris propietats curatives naturals que són úniques i molt beneficioses per al nostre metabolisme.

A principis del segle XIX, dins dels boscos, just al costat d'un petit riu anomenat Salenys, es va trobar la font d'Aigua de Salenys. L'explotació i la comercialització d'aigua d'alta puresa van començar el 1823. Aquesta és una de les fonts més antigues d'Espanya, que atrau la població local i els turistes per anar-hi a caminar, fer excursionisme o acampar.

L'aigua de Salenys té una llarga història, que es divideix en 3 fases principals. La primera fase va tenir lloc entre 1823-1902, quan l'aigua es va distribuir als restaurants en barrils.

En la segona fase, Salenys va començar a col·laborar amb el Laboratori d'Oliver Rodes, i es va iniciar la producció d'aigua en envasos de vidre a partir de 1902. A causa de les seves característiques curatives, l'aigua de Salenys es va vendre principalment a les farmàcies com un remei natural per al sistema digestiu i més tard es va utilitzar com a complement perfecte dels aliments.

Al llarg d'aquest període i fins a 1986, la fàbrica tenia una capacitat de producció de 3.000 litres per dia. Hi va haver moments en què la demanda d'aigua va augmentar molt i es va proporcionar com a aigua curativa per a les persones amb desnutrició. Un bon exemple seria quan les infeccions massives del sistema digestiu van ser causades per l'aigua de l'aixeta, a Barcelona, a principis del segle XX. A causa de la seva composició química única i l'impacte beneficiós en el cos humà, els metges la van fer servir com una alternativa natural a alguns medicaments. Salenys elimina les toxines del nostre cos i normalitza la funció de l'estómac. Com a resultat d'això, Aigua de Salenys va ser declarada aigua mineromedicinal per a utilitat pública per la R.O. el 23 de juliol de 1947.

La tercera fase va ser l'obertura d'un nou pou a la zona de la fàbrica de Salenys el 1986. El nou forat, de 60 metres de profunditat, ens va permetre tenir més capacitat d'aigua amb gas, fins a 9.000 litres al dia. Malgrat els desafiaments d'avui dia, Salenys ha mantingut la tradició de tenir només contenidors d'ampolles de vidre com a indicador d'alta qualitat.

Al llarg de la història, doncs, l'Aigua de Salenys ha estat considerada com l'Aigua de la Costa Brava, pel seu origen i la seva alta puresa, i ara, en la nova era de l'Aigua de Salenys, l'objectiu és continuar amb les bones tradicions i subministrar aigua mineral carbònica natural d'alta puresa als seus veritables amants.

Aigua

Salenys és la millor solució per a la gent que prefereix aigua amb gas durant el menjar, és fàcilment digestiva per a tots dos casos i normalitza la digestió.

L'aigua pura de Salenys a ALTA mineralització representa un remei natural per ser altament beneficiosa per a més de 14 malalties. L'aigua també té impacte d'alt benefici per a persones intoxicades: desintoxica i normalitza els organismes.

L'aigua mineral natural de Salenys és estimulant a l'estómac i al fetge.

L'aigua Salenys NO produeix cap efecte nociu si es beu pesadament.

Alta Mineralització

Composició química (mg/l)
 • Residuo seco a 180oC2497
 • Bicarbonato (HCO3)3041.5
 • Sulfato (SO4)2.3
 • Cloruro (Cl)31.7
 • Fluoruro (F)0.34
 • Calcio (Ca)651.8
 • Magnesio (Mg)117.0
 • Sodio (Na)149.3
 • Potasio (K)5.5
 • Sílice (SiO2)89.0

La composició mineral única de Salenys és el secret clau que tingui propietats curatives. L'Aigua de Salenys és una font 100% natural de calci i magnesi. El nostre cos necessita aquests minerals diàriament i Salenys és una excel·lent solució per satisfer aquesta demanda.

L'Aigua de Salenys té quantitats relativament baixes de sodi i per això és agradable per beure.

Contactes

Aigües de Salenys S.L.
Direcció: Veïnat de Penedes 5,
PEIN les Gavarres, Llagostera Spain
Tel: (+34) 872 096 502
Mob: (+34) 667 322 471
E-mail: salenys@salenys.es

XARXES SOCIALS

Retroalimentació